Activarea Windows-ului cu o licență electronică se poate face usor urmănd cațiva pași.

Pentru a activa Windows ai nevoie de o cheie de activare (licenta Windows), daca nu ai una, poti cumpara de aici varianta preferata de licente windows.

1. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft

Dacă aveți deja un cont Microsoft cu o licență atașată, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați. Deschidem setările din Start Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala - și faceți clic pe Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala -

Putem intra în acest meniu apăsând butonul de pe tastatură Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala - + butonul I Apoi mergem la „Conturi” și ne conectăm la contul Microsoft.

Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala -

2. Activare noua

Dacă nu ai cont Microsoft și ai o cheie proaspăt achiziționată, o poți activa foarte ușor din meniul „Activare”. În fereastra de setări (Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala - + butonul I) căutați cuvântul „Activate” / „Activare” și accesați „Setări de activare”. Introduceți cheia și apăsați „Următorul”.

Dacă totul a mers bine, puteți verifica starea Windows-ului în aceeași fereastră din prima coloană.

Dacă ai o licenta de tip Retail iti recomandam sa iti faci un cont Microsoft si sa te conectezi la el, in acest fel licenta se va integra cu contul tau.

Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala -

Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala -

3. Activați în timpul instalării

Putem introduce cheia în timpul instalării Windows când ni se cere. (Dacă nu funcționează, continuați instalarea fără a introduce cheia și încercați o altă metodă.)

Cum activez Windows-ul cu o licenta digitala -

De unde cumpar cheia de activare (licenta) si cat costa?

Poti achizitiona online licente Windows direct de pe site-ul nostru. Imediat dupa plata primesti cheia pe email.