Garantie

În conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992, SmartLicense oferă garanție pentru produsele comercializate direct de pe site. Toate produsele digitale vândute pe acest site beneficiază de garanție. În cazul în care o licența încetează sa mai funcționeze, SmartLicense se obliga sa ofere la schimb o noua licența funcționala clientului.

SmartLicense comercializează licențe de tip refurbished (second-hand) dar și licențe noi.

Licențe cu activare permanentă:

Termenul de activare permanentă / fără termen de expirare se referă la produsele care vor fii activate pentru o perioada nelimitată de timp. Aceste licențe beneficiază de o garanție de 1 an, timp în care dacă din motive tehnice o licența a încetat sa mai funcționeze după ce aceasta a fost activata cu succes pe același dispozitiv, veți primi la schimb o nouă cheie de activare în maxim 24 de ore (Luni-Duminica).

Atenție!

Licențele de tip refurbished (second-hand) au un termen de activare de 30 zile. Dacă în termen de 1 luna nu ați activat licențele, SmartLicense nu poate oferii nicio garanție în cazul în care licența nu se va activa după aceasta perioadă. În cele mai multe cazuri licențele pot fii activate și după 30 zile.

Licențe refurbished sunt de obicei cele de Windows și Office.

Licențe Transferabile:

Dacă pe pagina produsului specifica în mod direct ca această licență poate fii transferată pe un alt dispozitiv atunci beneficiați de garanție în cazul în care nu poate fii transferată sau reutilizată pe același dispozitiv.

Dacă pe pagina produsului specifica faptul ca licența nu poate fii transferată sau reactivată, în cazul în care formatați Windows-ul, atunci SmartLicense nu poate oferii la schimb o altă cheie de activare! Acest tip de licențe se activează 1 singură dată pe PC-ul dvs. Dacă ștergeți Windows-ul, schimbați hard-disk-ul nu putem garanta faptul că licența se va reactiva din nou.

De obicei acest tip de licențe sunt cele mai ieftine de la Office.

Licențe cu subscriptie lunară/anuală

Licențele cu subscriptie lunară sau anuală (ex. Antivirus) benefiază de garanție pe tot parcursul abonamentului.

Dacă licența este pentru 1 an, beneficiezi de 1 an garanție.

Dacă licența este pentru 3 ani, beneficiezi de 3 ani garanție.

Clientul nu beneficiază de garanție dacă:

  • Ai incercat sa activezi licenta pentru un program modificat descarcat de pe site-uri neautorizate (Torrente)
  • Folosesti crack-uri sau alte generatoare de licente false.
  • Ai incercat sa activezi licenta pe mai multe dispozitive in ciuda faptului ca ai fost notificat ca licenta va functiona doar pe 1 dispozitiv.
  • Nu ai activat licenta in termen de 30 zile (doar pentru cele refrubished).
  • Ai virusi sau malware pe calculator.
  • Folosesti un Windows piratat (fara licenta) si incerci sa activezi un program precum Office.

Contactează echipa de support