Termeni si Conditi

www.smartlicense.ro (smartlicense.ro) este propietatea SMARTLICENSE SRL, societate inregistrata in Giroc, Str. Remus nr 14, J35/4328/2023, CUI/CIF: 49091419, numit in continuare SmartLicense.
Prin utilizarea acestui site se acepta termeni si conditii prevazuti mai jos. SmartLicense isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 1. Termeni utlizati
  Cumparator/Utilizator reprezinta persoana fizica sau juridică, care lanseaza o comanda pe acest site, telefonic, email sau orice alta metoda disponibila.
  Promotia/Oferta reprezinta un produs/serviciu care beneficiaza de un pret redus al unui sau mai multe produse grupate in limita stocului disponibil.
  Voucher/Cod Coupon reprezinta Promotia/Oferta oferita catre Cumparator/Utilizator in format electronic prin formatul unui cod special.
 2. Drepturile de autor
  SmartLicense este Autorul acestui site si beneficiaza de toate drepturile legale in conformitate cu legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).
  Reproducerea partial sau integral, copierea sau exploatarea de orice natura a site-ului fara acordul propietarului este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
  Materialul – texte,imagini,sloganuri,elemente de design, si alte date sunt propietatea SmartLicense si nu pot fii refolosite fara acordul propietarul-ui.
 3. Politica de preturi
  Preturile pe site sunt actualizate frecvent si includ TVA-ul aferent.
  In cazul in care un produs/serviciu are un pret gresit sau eronat, SmartLicense nu este obligat sa onoreze comanda.
 4. Plata produselor
  Plata produselor se pot efectua prin card bancar pe platforma partenerului care va procesa plata.
  SmartLicense nu poate fii tras la raspundere pentru erori de plata generate pe platforma partenerului care va procesa plata cu cardul bancar, numai in cazul in care eroarea provine in mod direct de la SmartLicense.
 5. Livrarea Produselor
  Livrarea produselor se fac doar prin email in format electronic pe adresa de email al clientului.
  In cazul in care din motive tehnice livrarea nu a fost procesata (email gresit, eroare server), SmartLicense va comunica cu clientul in vederea optinerii produs-ului digital prin Email sau SMS.
 6. Politica de retur
  Conform dispozițiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material), fac excepție de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe email, website sau orice canal de comunicare electronică). Va rugam sa luati in vedere faptul ca un produs digital (licenta electronica) nu poate fii returnat, licentele electronice sunt unice si livrate automat, dupa care clientul este responsabil de utilizarea corecta a acesteia. In cazul in care SmartLicense nu este capabil sa onoreze comanda din motive tehnice sau lipsa stock atunci clientul isi va primi bani integral inapoi pe cardul bancar.
 7. Garantie
  In conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992, SmartLicense ofera garantie pentru produsele comercializate direct de pe site. Toate produsele digitale vandute pe acest site beneficiaza de garantie. In cazul in care o licenta inceteaza sa mai functioneze, SmartLicense se obliga sa ofere la schimb o noua licenta functionala clientului.
 8. Review-uri si comentariile utilizatorilor
  SmartLicense acepta comentarii la produse numite in continuare “review-uri” doar de la utilizatori inregistrati pe site si are dreptul de a decide daca un comentariu va fi publicat.
  SmartLicense nu este responsabil de continutul mesajelor publicate pe acest site de catre utilizatori, sau pe site-uri terte cum ar fii retele de socializare, blog-uri, forumuri unde acesul este limitat.
  Orice persoana are dreptul de a reclama mesajele (review-uri) postate pe site la adresa de email [email protected]
 9. Politica de confidentialitate
  Prin complectarea formularului de inscriere pe acest site, Utilizatorul isi da acordul ca datele personale sa fie stocate in baza de date propie ca urmare aceste date vor fii folosite pentru livrarea comenzilor catre Utilizator, trimiterea ocazionala de oferte, promotii etc.
  Utilizatorul poate solicita stergerea datelor personale din baza de date in mod GRATUIT prin comunicarea deciziei la adresa de email [email protected]
  SmartLicense nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea, furtul sau modificarea datelor de catre persoane neautorizate.
  In cazul depistarii unei actiuni de frauda SmartLicense va oferii organelor competente toate datele necesare fisiere/documente/informatii pentru rezolvarea situatiei.