Termeni si Conditi

1. Termeni utlizati

Cumparator/Utilizator reprezinta persoana fizica sau juridică, care lanseaza o comanda pe acest site, telefonic, email sau orice alta metoda disponibila.
Promotia/Oferta reprezinta un produs/serviciu care beneficiaza de un pret redus al unui sau mai multe produse grupate in limita stocului disponibil.
Voucher/Cod Coupon reprezinta Promotia/Oferta oferita catre Cumparator/Utilizator in format electronic prin formatul unui cod special.

2. Drepturile de autor

SmartLicense este Autorul acestui site si beneficiaza de toate drepturile legale in conformitate cu legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).
Reproducerea partial sau integral, copierea sau exploatarea de orice natura a site-ului fara acordul propietarului este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Materialul – texte,imagini,sloganuri,elemente de design, si alte date sunt propietatea SmartLicense si nu pot fii refolosite fara acordul propietarul-ui.

3. Politica de preturi
SmartLicense.ro este conceput pentru a asigura transparență și echitate în procesul de achiziție a licențelor de software și a altor produse oferite. Prețurile afișate pe site sunt valabile în momentul vizualizării și pot fi supuse unor modificări fără notificare prealabilă. SmartLicense.ro își rezervă dreptul de a ajusta prețurile în funcție de schimbările de piață, cerere și alte factori relevanți. Orice oferte speciale sau promoții sunt valabile în limitele specificate și pot fi retrase sau modificate în orice moment fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice și să confirme prețurile și condițiile aplicabile înainte de finalizarea unei achiziții.

4. Plata produselor
Plata produselor se pot efectua prin card bancar pe platforma partenerului care va procesa plata.
SmartLicense nu poate fii tras la raspundere pentru erori de plata generate pe platforma partenerului care va procesa plata cu cardul bancar, numai in cazul in care eroarea provine in mod direct de la SmartLicense.

5. Livrarea Produselor
Livrarea produselor digitale achiziționate de pe site-ul SmartLicense.ro este efectuată exclusiv în format electronic, în mod instant sau în maxim 1 oră de la confirmarea plății, prin intermediul emailului sau a platformei online desemnate de SmartLicense.ro. După finalizarea achiziției, utilizatorii vor primi instrucțiuni detaliate și/sau chei de activare pentru produsul achiziționat la adresa de email furnizată în timpul procesului de comandă. Utilizatorii sunt responsabili de furnizarea informațiilor corecte și de accesul la adresa de email furnizată pentru a primi produsele digitale achiziționate. În cazul în care datele furnizate sunt incorecte sau în cazul unei defectiuni tehnice, SmartLicense.ro nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale întârzieri în livrare.

6. Politica de retur
Conform dispozițiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material), fac excepție de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe email, website sau orice canal de comunicare electronică). Va rugam sa luati in vedere faptul ca un produs digital (licenta electronica) nu poate fii returnat, licentele electronice sunt unice si livrate automat, dupa care clientul este responsabil de utilizarea corecta a acesteia. In cazul in care SmartLicense nu este capabil sa onoreze comanda din motive tehnice sau lipsa stock atunci clientul isi va primi bani integral inapoi pe cardul bancar.

Uutilizatorii nu pot solicita returul unei chei digitale în cazul în care s-au răzgândit în legătură cu achiziția, în cazul în care produsul digital nu funcționează pe calculatorul lor sau dacă au comandat un produs greșit. Deoarece cheile digitale sunt produse non-fizice și pot fi utilizate instantaneu după livrare, nu putem accepta returnarea lor în aceste circumstanțe.

Este responsabilitatea utilizatorilor să se asigure că specificațiile produsului digital sunt compatibile cu cerințele lor și să efectueze achiziția în mod conștient. Înainte de finalizarea comenzii, utilizatorii sunt încurajați să verifice compatibilitatea produsului cu sistemul lor de operare și să se asigure că produsul ales corespunde nevoilor lor.

În cazul unor dificultăți tehnice sau a unor probleme de funcționare, utilizatorii sunt încurajați să contacteze echipa noastră de suport clienți pentru asistență și soluționarea problemelor întâmpinate. În măsura în care problema este legată de compatibilitate sau de o eroare în alegerea produsului, nu putem accepta returnarea cheii digitale și nu vom putea oferi rambursare.

Putem accepta schimbarea unei chei digitale in mod voluntar în cazul în care suntem notificați în termen de 7 zile calendaristice de la data achiziției. Utilizatorii pot solicita schimbarea cheii digitale în situația în care întâmpină dificultăți tehnice sau în cazul în care cheia digitală achiziționată nu este compatibilă cu sistemul lor de operare sau alte specificații ale dispozitivului. Pentru a solicita schimbarea unei chei digitale, utilizatorii trebuie să contacteze echipa noastră de suport clienți și să furnizeze detalii despre problema întâmpinată și motivele pentru care doresc schimbarea.

În urma evaluării solicitării de schimbare, SmartLicense.ro va lua în considerare cererea și va lua măsuri corespunzătoare pentru a satisface nevoile utilizatorului. Aceste măsuri pot include furnizarea unei chei de activare alternative sau a unui produs digital înlocuitor, care să corespundă cerințelor utilizatorului. Utilizatorii trebuie să înțeleagă că schimbul de produse digitale este supus disponibilității produsului dorit și că nu putem garanta disponibilitatea sau echivalența exactă a produsului dorit.

Prin urmare, încurajăm utilizatorii să contacteze echipa noastră de suport clienți în termenul specificat de 7 zile calendaristice în cazul în care doresc să solicite schimbarea unei chei digitale și să furnizeze toate informațiile necesare pentru a facilita procesul de schimbare.

7. Garantie
Pentru produsele digitale precum cheile digitale, SmartLicense ofera o garanție legală de conformitate pentru o perioadă de 2 ani. Această garanție acoperă conformitatea produsului digital cu descrierea sa și cu standardele aplicabile la momentul achiziției.

Cu toate acestea, există circumstanțe în care nu se poate oferi garanție pentru cheile digitale. În special, atunci când cheile digitale au fost activate sau utilizate în conformitate cu instrucțiunile furnizate de producător sau de vânzător și își îndeplinesc scopul inițial, este posibil ca garanția să nu se aplice. De asemenea, dacă cheile digitale au fost folosite în mod necorespunzător, au fost transferate sau revândute fără autorizarea corespunzătoare, sau în orice alte circumstanțe care contravin termenilor și condițiilor de utilizare specificate de producător sau de vânzător, garanția ar putea să nu fie valabilă.

SmartLicense.ro oferă o garanție de 30 de zile pentru cheile digitale achiziționate. Această garanție se referă la faptul că utilizatorii au la dispoziție 30 de zile de la data achiziției pentru a activa cheile digitale. În cazul în care cheile nu sunt activate în acest interval de timp sau în intervalul specificat în descrierea produsului, SmartLicense.ro nu poate oferi înlocuiri sau rambursări pentru acele chei. Este responsabilitatea utilizatorului să respecte termenul de activare al cheilor digitale și să se asigure că acest lucru este făcut în timp util conform condițiilor stabilite de SmartLicense.ro și de producătorii de software.

Prin urmare, recomandăm ca utilizatorii să acorde atenție termenelor și condițiilor specifice ale fiecărui produs digital achiziționat pentru a evita orice neînțelegeri legate de garanție și activare.

În cazul în care pe pagina produsului este specificat faptul că o cheie digitală este destinată pentru o singură activare, SmartLicense.ro nu poate oferi garanție în situația în care utilizatorul formateaza sistemul de operare sau a schimbat dispozitivul. Prin formatarea sau schimbarea dispozitivului, cheia digitală poate deveni inutilizabilă, iar acest lucru poate contraveni termenilor și condițiilor stabilite de producătorul sau de vânzătorul respectiv.

Utilizatorii sunt încurajați să citească cu atenție descrierea produsului și termenii și condițiile asociate cu achiziționarea cheilor digitale pentru a înțelege în mod clar limitele și condițiile de utilizare.

8. Review-uri si comentariile utilizatorilor
SmartLicense acepta comentarii la produse numite in continuare “review-uri” doar de la utilizatori inregistrati pe site si are dreptul de a decide daca un comentariu va fi publicat.
SmartLicense nu este responsabil de continutul mesajelor publicate pe acest site de catre utilizatori, sau pe site-uri terte cum ar fii retele de socializare, blog-uri, forumuri unde acesul este limitat.
Orice persoana are dreptul de a reclama mesajele (review-uri) postate pe site la adresa de email [email protected]

9. Politica de confidentialitate
Prin complectarea formularului de inscriere pe acest site, Utilizatorul isi da acordul ca datele personale sa fie stocate in baza de date propie ca urmare aceste date vor fii folosite pentru livrarea comenzilor catre Utilizator, trimiterea ocazionala de oferte, promotii etc.
Utilizatorul poate solicita stergerea datelor personale din baza de date in mod GRATUIT prin comunicarea deciziei la adresa de email [email protected]
SmartLicense nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea, furtul sau modificarea datelor de catre persoane neautorizate.
In cazul depistarii unei actiuni de frauda SmartLicense va oferii organelor competente toate datele necesare fisiere/documente/informatii pentru rezolvarea situatiei.

10. Raspundere Limitata
SmartLicense.ro își rezervă dreptul de a refuza orice comandă fără notificare prealabilă sau explicație. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau limita accesul unor clienți la serviciile noastre, în cazul în care considerăm că există încălcări ale termenilor și condițiilor noastre, abuzuri, activități frauduloase sau alte comportamente inadecvate. Deciziile noastre în acest sens sunt finale și nu vor fi supuse contestării.

Prin utilizarea serviciilor noastre, clienții sunt de acord să respecte aceste politici și să înțeleagă că ne rezervăm dreptul de a lua măsuri necesare pentru protejarea integrității și securității platformei noastre, precum și a celorlalți utilizatori.

11. Daune
SmartLicense.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune, pierderi sau costuri suferite de utilizatori sau de terțe părți ca rezultat al utilizării sau imposibilității utilizării serviciilor noastre. În niciun caz SmartLicense.ro nu va fi responsabil pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, pierderi de date, pierderi de afaceri sau orice alte prejudicii materiale sau imateriale, care rezultă din sau sunt legate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor noastre, chiar dacă am fost informați despre posibilitatea unor astfel de daune.

Utilizatorii sunt de acord să folosească serviciile noastre pe riscul lor propriu și să își asume întreaga responsabilitate pentru consecințele utilizării acestora. În cazul în care un utilizator încalcă termenii și condițiile stabilite de SmartLicense.ro și cauzează daune sau pierderi companiei sau altor utilizatori, utilizatorul respectiv este responsabil să plătească despăgubiri pentru aceste prejudicii.

SmartLicense.ro își rezervă dreptul de a iniția acțiuni legale împotriva utilizatorilor care cauzează daune sau pierderi prin încălcarea termenilor și condițiilor sau prin utilizarea necorespunzătoare a serviciilor noastre. Utilizatorii sunt de acord să acorde despăgubiri pentru orice daune, costuri sau pierderi suferite de SmartLicense.ro sau de terțe părți ca rezultat al acțiunilor lor.

SmartLicense.ro își rezervă dreptul de a lua măsuri legale împotriva oricărui client care spamează, trimite un număr excesiv de emailuri, amenință, sau are un comportament inadecvat. Aceste acțiuni pot include, dar nu se limitează la, blocarea accesului la serviciile noastre, rezilierea contului utilizatorului și inițierea unor acțiuni legale împotriva acestuia în instanță. SmartLicense.ro consideră comportamentul respectiv drept o încălcare a termenilor și condițiilor noastre și poate lua măsuri legale în conformitate cu legile în vigoare. Utilizatorii sunt încurajați să respecte regulile și politicile noastre și să comunice într-un mod civilizat și adecvat cu echipa noastră de suport clienți. Comportamentul inadecvat sau abuziv nu va fi tolerat și va fi tratat cu seriozitate.